FAQ

Hier vindt u veelgestelde vragen

Hoe log ik in?

Als abonnee kun je inloggen met je abonneenummer en postcode. Weet je jouw abonneenummer niet meer? Kijk dan onder ‘Ik weet mijn abonneenummer niet meer’.

Ik weet mijn abonneenummer niet meer

Je abonneenummer staat vermeld in de welkomstmail die je hebt gehad bij het afsluiten van je abonnement. Je kunt je abonneenummer ook opvragen bij de klantenservice van Foodies via klantenservice@foodiesmagazine.nl of +31 (0)24 2027 826.

Welke jaargangen vind ik in de app?

Als abonnee heb je alleen toegang tot de edities die binnen je abonnement vallen. Dit gaat maximaal terug tot en met januari 2022.

Kan ik een uitgave downloaden voor mijn persoonlijke archief?

De edities zijn alleen binnen de Foodies webreader te lezen en kunnen niet gedownload worden als bijvoorbeeld een PDF bestand.

Met welke abonnementen kan ik Foodies digitaal lezen?

Alleen Foodies-abonnees met een compleet-abonnement óf een digitaal-abonnement kunnen Foodies digitaal lezen. Bekijk onze Foodies abonnementen.

Als mijn abonnement is afgelopen, verlies ik dan ook toegang tot de edities?

Als je abonnement is afgelopen verlies je ook toegang tot de webreader en kun je de edities niet meer lezen. Edities die binnen de Foodies app voor iOS of Android zijn gedownload op je smartphone of tablet blijf je wel toegang tot behouden.

Kan ik Foodies ook op mijn smartphone of tablet lezen?

Ja, dat kan met de Foodies app voor iOS of Android. De app heeft daarbij extra voordelen zoals het downloaden van edities in de app zodat je deze ook offline kunt lezen en een nieuwsfeed.